over

Klimaatcoalitie Delft

Samenstelling

DelftBloeit, Platform Energietransitie Delft, Milieudefensie Delft, Delft4GlobalGoals, Extinction Rebellion Delft, Natuurlijk Delfland, Luchtwachters Delft, KlimaatMaat/De Papaver, Students4Sustainability, GreenTU, Stichting Kindertuinen Delft, Scientists4Future Delft, en Fossielvrij Delft.

Beschrijving
Hoe kan jij aanmelden?
Meld je aan op de website (https://www.klimaatcoalitiedelft.com/) of stuur een mail naar klimaatcoalitie-delft@protonmail.com.
Volg ons op social media
Actie oproep

Het Delftse Klimaatdebat (en Actiedag)

De Gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan, maar wat valt er in Delft eigenlijk te kiezen op het gebied van klimaatrechtvaardigheid? En hoe kan jij de Delftse politici laten weten wat er volgens jou de volgende 4 jaar prioriteit moet krijgen? Dat lees je hier!

Het Delftse Klimaatdebat, 9 maart @ DOK Centrum

De Delftse Klimaatcoalitie organiseert 9 maart het Delftse Klimaatdebat. Alle 12 partijen die deelnemen aan de Delftse gemeenteraadsverkiezingen zijn hierbij aanwezig. Aan de hand van 4 stellingen zal moderator Jan Kadijk (TOP Delft) de partijen stevig aan de tand voelen, reacties uit de zaal zijn ook welkom. Wij zijn verheugd jullie te mogen uitnodigen voor een fysieke bijeenkomst in DOK Centrum, inloop 19:30. Er zal ook een livestream beschikbaar zijn. Meld je hier aan.

Wat kan wél in 4 jaar? 12 maart @ Markt

Wil jij de Delftse politici laten weten wat volgens jou écht van belang is? De tijd dringt voor eerlijke en effectieve klimaatoplossingen, de komende 4 jaar zijn daarin cruciaal. Kom daarom langs bij onze actiedag op de Markt op 12 maart, waar we een gevarieerd en kindvriendelijk programma rond de gemeenteraadsverkiezingen organiseren tussen 10:00 en 16:00. Zorg dat de langslopende campagneteams jouw mening duidelijk horen!

Locatie
DOK (openbare bibliotheek), Delft
Tijd
20:00
Datum
2022-03-09
Andere acties

Actiedag 12 maart 10:00 – 16:00 @ De Markt

Ga naar de inhoud