Wat een steun voor de crowdfunder!

Massive Climate March, organized in Amsterdam.

Goed nieuws: de crowdfunder heeft al €50.000 opgehaald! We zijn onder de indruk van alle steun voor de Mars en de meer dan 1600 donateurs ontzettend dankbaar voor hun bijdrage.

Al deze donaties maken het mogelijk om de mars veilig en goed te organiseren. Zo kunnen we met dit bedrag de hele dag genoeg EHBO en beveiliging inzetten, meer dan 60 toiletten neerzetten langs de route en een goed podium met geluidsinstallatie huren zodat alle sprekers voor iedereen te verstaan zijn.

En ook belangrijk: er komt een mooie livestream tijdens de mars met interviews met podiumsprekers en deelnemers en beelden van de mars, zodat iedereen die er niet zelf bij kan zijn, toch een beetje meedoet.

Meer steun is meer druk

Vanwege de grote steun voor de crowdfunder wordt de actie verlengd! Je kunt dus nog steeds doneren. Met de donaties die we tot dusver hebben gekregen, kunnen we een prachtig deel van de kosten voor de mars dekken. Maar het is niet genoeg om alle kosten te betalen. Meer steun is meer druk, dus donaties zijn nog steeds enorm welkom en nodig.

Doe hier een bijdrage

 

 

Delen met anderen

Ga naar de inhoud