MELD JE AAN als vrijwilliger op de dag van de mars

***FOR ENGLISH CLICK HERE***

We hebben genoeg opbouwers/afbouwers! We zoeken nog vooral extra sfeerbeheerders.

Op de dag van de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid hebben we véél handjes nodig om de mars in goede banen te leiden en een groot succes te maken! In onderstaand formulier kan je je opgeven als vrijwilliger op de dag van de mars (zondag 12 november).

Je kan je opgeven voor de volgende rollen/tijdssloten*:

*Let op: de tijden zijn onder voorbehoud. Definitieve tijden ontvang je later. 

Opbouw – voorafgaand aan de mars van +/- 08:00/09:00 tot +/- 13:00
—Inclusief lunch—

Voorafgaand aan de mars hebben we hulp nodig bij de opbouw en voorbereidingen. Als opbouw vrijwilliger help je bij de backstage van het podium of de vrijwilligerscatering. Dit zal voornamelijk op het Museumplein zijn, waar het podiumprogramma plaatsvindt. Ook zijn een aantal mensen nodig op de Dam, het startpunt van de mars. Verder zijn er coördinerende rollen.

Bij de opbouw kan het zijn dat er zware dingen gesjouwd moeten worden. Is dit voor jou niet mogelijk, maar wil je wel graag helpen? Geef het aan in het formulier hieronder.

Als je helpt bij de opbouw, ben je in principe op tijd klaar om bij de start van de mars op de Dam te zijn. Mogelijk zijn er wel enkele mensen nodig om wat langer te blijven.

Sfeerbeheer – tijdens de mars van +/- 10:00 tot +/- 17:00
Inclusief lunch

Als sfeerbeheerder zorg je ervoor dat dat de mars ordelijk verloopt en dat er een fijne sfeer blijft. Je helpt mensen indien nodig en beantwoordt hun vragen. Ook hou je een oogje in het zeil en stel je de veiligheidscoördinator op de hoogte als daar reden toe is.

Als je je opgeeft als sfeerbeheer, kan het zijn dat we je vragen om in plaats daarvan mee te lopen met de milieudienst. Je loopt dan met een prikker en een afvalzak rond om eventuele rommel direct op te ruimen. Of we vragen je met een collectebus rond te lopen om demonstranten te vragen een geldbijdrage te doen aan de mars.

Ook zijn we op zoek naar toegankelijkheidscoördinatoren die tijdens de mars en het podiumprogramma meelopen en informatie verstrekken. Vind jij dit leuk en belangrijk om te doen, geef dat dan aan in het formulier hieronder.

Afbouw – na afloop van de mars van +/-17:00 x tot +/- 19:00

Na afloop van de mars is er hulp nodig bij de afbouw op Museumplein.

Bij de afbouw kan het zijn dat er zware dingen gesjouwd moeten worden. Is dit voor jou niet mogelijk, maar wil je wel graag helpen? Geef het aan in het formulier hieronder.

Meld je aan via onderstaand formulier!

Heb je geen voorkeur voor opbouw, sfeerbeheer of afbouw? Geef je dan voor meerdere rollen op. Je hoort per e-mail waar jouw hulp het hardst nodig is.

Ook informeren we je later per e-mail welke taak je precies krijgt en wat we daarbij van jou verwachten.

Heb je in de tussentijd al vragen? Stuur een e-mail aan: vrijwilligers@klimaatmars.nl

***FOR ENGLISH CLICK HERE***

Ga naar de inhoud