Maak je protestbord!

Wil jij ook gezellig met anderen samen je protestbord maken voor de Klimaatmars? Kom dan op 11 mei van 13:00 tot 17:00 naar de Greenpeace loods en maak samen met ons je eigen protestbord(en)!

Wij regelen alle benodigdheden zoals snacks, verf en kwasten worden voorzien! 

Geef jezelf hieronder op!

Aanmelden protestbord dag

Naam(Vereist)
Klimaatmars 2021

Tips voor jouw protestbord!

Maak je boodschap kort maar krachtig. Gebruik niet te veel woorden, maar zorg ervoor dat je punt duidelijk overkomt.

Maak je bord opvallend met coole kleuren, tekeningen of zelfs memes die bij je boodschap passen. Het oog wil ook wat!

Laat je creativiteit de vrije loop! Denk aan grappige woordspelingen, tekeningen of symbolen die jouw standpunt weergeven. Hoe origineler, hoe beter!

Probeer een positieve toon te behouden, zelfs als je protesteert tegen iets negatiefs. Inspirerende quotes of hoopvolle boodschappen kunnen mensen motiveren om zich bij je aan te sluiten.

Maak er een groepsactiviteit van en betrek je vrienden. Samen brainstormen over ideeën voor borden kan niet alleen leuk zijn, maar ook zorgen voor meer diversiteit in boodschappen en ontwerpen.

Zorg ervoor dat je bord stevig genoeg is om de hele dag mee te gaan. Gebruik wat dikker gerecycled karton of stevige stokken om ervoor te zorgen dat je bord niet halverwege uit elkaar valt.

Gebruik #klimaatmars en tag de Klimaatmars op de socials! Zo kan jouw boodschap nog verder verspreid worden en inspireer jij anderen met jouw prachtige creatie!

Ga naar de inhoud