over

Klimaatcoalitie Gooi- en Vechtstreek

Samenstelling
Beschrijving
Hoe kan jij aanmelden?
Volg ons op social media
Actie oproep

Duurzaam Hilversum: verkiezingsdebat in De Morgenster

‘Aanpakken en Loslaten, hoe krijgen we Hilversum duurzaam en inclusief?’ Dat is het motto van het verkiezingsdebat op dinsdag 1 maart in De Morgenster.

(Nagenoeg) alle politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hilversum zijn van de partij om met elkaar in debat te gaan én antwoord te geven op de vragen die de Hilversummers naar aanleiding van eerdere oproepen hebben ingediend.

Eerdere oproepen in de Gooi en Eembode aan Hilversummers om met vragen over duurzaamheid te komen, hebben een breed palet aan vragen opgeleverd. Het werd duidelijk dat er een paar hot items zijn: zonnepanelen, groen en verkeer. Op basis daarvan zijn drie thema’s gekozen waardoor de meeste vragen aan bod kunnen komen: ‘energie en warmte’, ‘groen en verstening’ en ‘de gezonde stad’. Hierover worden de kandidaat-raadsleden aan de tand gevoeld.

Het debat - een initiatief van Hilversum100, in samenwerking met Gooi en Eembode en Klimaatmanifest Hilversum - vindt plaats in De Morgenster aan de Seinstraat 2. Inloop is om 19.30 uur en het debat start om 19.45 uur. Wie erbij wil zijn kan zich tot 21 februari aanmelden via Hilversum100.

De dan geldende coronaregels worden tijdens de bijeenkomst gehanteerd. Dit debat is voor de thuisblijvers ook te volgen via deze website.

Locatie
De Morgenster, Hilversum
Tijd
19:30
Datum
2022-03-01
Andere acties
Er zijn momenteel geen acties.
Ga naar de inhoud