over

Klimaatalarm Diemen

Samenstelling

We zijn een groep Diemense klimaatactivisten. Onze vriendengroep groeit. We werken in de acties samen met DuurzaamDorpDiemen, DaaromDuurzaamDiemen en Gasvrij Diemen.

Beschrijving

KlimaatAlarm Diemen is in januari 2021 gestart. We zijn de lokale initiatiefnemers voor de klimaatacties van de landelijke klimaatcoalitie. Op 14 maart 2021 sloegen we het klimaatalarm op het voorplein van het gemeentehuis, op 6 november 2021 liepen we met een Diemens blok in de landelijke demonstratie in Amsterdam.

In Diemen volgen we de plaatselijke politiek kritisch en op de voet. We organiseerden op 21 maart 2022 een Meet & Greet met de plaatselijke fracties van alle politieke partijen en legden hen het vuur aan de schenen.

Hoe kan jij aanmelden?
Stuur een mail naar info@klimaatalarm-diemen.nl of kijk op de website www.klimaatalarm-diemen.nl.
Volg ons op social media
Actie oproep
Locatie
Tijd
Datum
Andere acties

Op 19 juni 2022 organiseren we een samenreizen evenement naar Rotterdam en lopen in Rotterdam in een Diemens blok. Ga voor actuele informatie naar onze website www.klimaatalarm-diemen.nl en hou onze socials in de gaten: https://www.facebook.com/klimaatalarmDiemen/

In oktober 2022 gaan we opnieuw met de nieuw gekozen leden van coalitie en gemeenteraad een Meet & Greet organiseren. Wat komt er terecht van de voornemens voor het bestrijden van de energiearmoede, het stimuleren van woningisolatie en de  aanleg van zonnepanelen?

Onze vrienden ontvangen regelmatig een nieuwsbrief met onze plannen en onze acties.

Mensen die samen met ons de schouders onder de klimaatacties willen zetten zijn van harte welkom.

Ga naar de inhoud