85.000 mensen kwamen naar de Mars voor klimaat & rechtvaardigheid
maar we stoppen niet!
Blijf op de hoogte & sluit je aan

Kom in actie!

De problemen in Nederland en de rest van de wereld stapelen zich op. Hitterecords worden keer op keer verbroken en extreem weer is aan de orde van de dag. Mensen worden gediscrimineerd. Veel bedrijven draaien recordwinsten terwijl de inkomens achterblijven. We kunnen geen betaalbare woonruimte krijgen, voedsel wordt duurder en steeds meer mensen komen in armoede terecht. Al deze problemen hangen bovendien samen: van de klimaatcrisis, racisme, biodiversiteitscrisis en armoede tot de wooncrisis. Als de politiek nu geen actie onderneemt, wordt dit alleen maar erger. 

Terwijl de crisis nu is, faalt de politiek om met goede oplossingen te komen. De broodnodige omslag naar een duurzame en rechtvaardige samenleving blijft uit. Daarom gingen we op 12 november massaal de straat op tijdens de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid. Met 85.000 mensen was dit de grootste klimaatdemonstratie ooit in Nederland. Maar we stoppen niet, er is nog een wereld te winnen. Blijf daarom op de hoogte van het laatste nieuws en sluit je aan!

Klimaatmars 2021

Deel

Nieuws

Klimaatmars 2021
Nieuws

Vacature: organizer / mobiliser

FREELANCE VACATURE (30u p/w) Weet je nog, de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid waar ruim 85.000 mensen aan meededen? Wij

Klimaatmars 2021
Nieuws

Vacature: social media medewerker

FREELANCE VACATURE (~28 uur p/w) Weet je nog, de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid waar ruim 85.000 mensen aan meededen?

Ga naar de inhoud