Meld je aan!

Na het invullen van onderstaand formulier zal DeGoedeZaak namens de klimaatcrisiscoalitie uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van onze klimaatmarsen.

Help mee om de Mars voor klimaat en rechtvaardigheid zo groot mogelijk te maken!

Wil je helpen om zo veel mogelijk mensen de straat op te krijgen op zondag 12 november in Amsterdam? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle manieren waarop je kunt bijdragen.

1. Word lid van het broadcast kanaal

Op Telegram (Apple, Google Play) vind je ons broadcast kanaal, waarin we geregeld updates sturen over de Klimaatmars. Hier kun je binnenkort ook promotiemateriaal verwachten – wel zo makkelijk, dan kun je het meteen doorsturen vanaf je telefoon! Klik hier om deel te worden van het kanaal.

2. Deel ons materiaal online

Roep online je netwerk op om mee te doen aan de mars. Dit kan door onze sociale media berichten te delen, of door zelf iets op je feed te plaatsen. In deze toolkit vind je kant-en-klaar materiaal om te delen. Als je dit direct op je telefoon wil ontvangen, kun je ook lid worden van het broadcast kanaal.

3. Verspreid ons drukwerk
Om de mars zo groot mogelijk te maken, moet  in elk dorp of stad posters of stickers te vinden zijn van de mars! Bekijk daarom onderaan deze pagina waar in jouw buurt posters, stickers en flyers te vinden zijn! Is er geen ophaalpunt bij jou in de buurt? Bestel dan in het formulier hieronder jouw posters, flyers en stickers en word een posterdistributiepunt. Dan krijg je binnen twee weken een drukwerkpakket naar je opgestuurd, die je kan uitdelen! 
4. Meld je aan als vrijwilliger

Inschrijven als vrijwilliger kan door het formulier hiernaast in te vullen. Je kan bijvoorbeeld helpen bij het uitdelen van drukwerk in jouw omgeving, door lokale verenigingen te vragen ook mee te doen of op een andere manier! Handleidingen over mobilisatie vind je hier. In de organisatie en op de dag zelf hebben we veel vrijwilligers nodig.

5. Doneer en deel de crowdfunder

Donaties zijn onmisbaar om de Mars veilig en inclusief te maken, met onder andere gebarentolken, dranghekken en toiletten, maar ook een mooi podium, goed geluid en een livestream voor iedereen die er niet bij kan zijn. Ieder bedrag is welkom! Je kunt op onze donatie pagina zelf doneren en de voorbeeldteksten en afbeeldingen in de toolkit gebruiken om de crowdfunder te delen in je netwerk. 

Ophaalpunten drukwerk

Help je mee met het verspreiden van de boodschap bij jou in de buurt? Op het kaartje vind je verschillende distributiepunten waar je posters, stickers en flyers kunt ophalen. Handige locaties om de posters op te hangen zijn winkels, scholen en buurthuizen. En natuurlijk op je eigen raam! Als je vragen hebt, laat het ons weten via mobilisatie@klimaatmars.nl.

DOWNLOAD PROMOTIEMATERIAAL EN HANDLEIDINGEN

Om te zorgen dat de Klimaatmars zo groot mogelijk wordt, vragen we iedereen om diens netwerk op te roepen tot deelname. Materiaal hiervoor vind je op de toolkit pagina: denk bijvoorbeeld aan grafisch beeld voor sociale media, en teksten om als berichtje door te sturen. Ook download je hier de drukklare bestanden van onze posters, stickers en flyers. En om het helemaal af te maken, hebben we handleidingen voor je klaargezet waarmee je zelf lokaal in actie kunt komen! Klik op de knop hieronder.

Samenreis evenementen

Reis samen naar de Klimaatmars met mensen uit jouw buurt! Scroll naar het kaartje om te checken met wie je kunt meereizen. Is er nog geen samenreis evenement in jouw woonplaats en wil je er zelf eentje organiseren? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zetten je aangemelde evenement bij dit overzicht, zodat anderen met jou kunnen meereizen. Laat het ons weten als je vragen hebt via mobilisatie@klimaatmars.nl.

Meld je eigen samenreis evenement aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ga naar de inhoud